Vr
Bubuka

Perusahaan Cosmétik Cosffee mangrupikeun produsén kosmétika profésional, tim kami ayana di Jiannao Kota Baiud, dimana Ganazhou, anu peryogi sapuluh menit Bandol Internasional. Perusahaan kami gaduh dekade pangalaman dina pangwangunan sareng produksi kosmetik, gaduh FDA& ISO 22716 disatujuan, sareng ogé produk kami di Aman dijual ka Amérika Serikat, indikasi, perancis, Rusia, Asia Tenggara ogé. Kami ogé terus ngajalajah pasar anyar di sakumna dunya.

 

Kosmét Banffee gaduh bengkel purifikasi Itps GMP, sareng sareng R&D desain tim sareng garis produksi otomatis canggih. Kami khususkeun dina produksilést, Lipcloss, cakeeshung, warna-eyiner sareng produk bubuk. Sareng kami ogé nyayogikeun jasa ODM / OKÉ, boea, jangkan leungeun jalan anjeun ka urang, urang tiasa ngiringan pepelakan sareng urang tina produk, desain bungkusan pikeun presentasi produk. Upami anjeun kedah penjualan produk ngan saukur sareng gancang, perusahaan ogé ogé diluncurkeun Bantagics Manyang, anu nutupan sadaya kategori kosmetik kuring pikeun pangabutuh ka Kosipiket anjeun. Malek Brymfe tiasa gabung kana distribusi, henteu beban mOQ, naon waé waé pikeun nempatkeun pesenan dina waktos iraha waé.

 

Kami bakal terus komitmen pikeun nyayogikeun palem anu langkung kualitas produk langkung langkung kualitas, pangalaman jasa anu langkung sampurna, sareng kami bakal milih nilai anu langkung luhur pikeun konsumén pikeun konsumén ngalangkungan para nasabah.

 

Produsén profésional / pabrik kosmétik& makeup di China saprak 2015

 

* Guangzhou Banffee Cosmetics Co., Ltd. urang gaduh langkung ti 7 taunOem& Produsén kosmétika odm.

 

* Kami ngagaduhan pangakuan konsultasi merk kasohor di sakumna dunya. Urang pokius dina kamekaran, desain, produksi, penjualan sareng rantai kana perusahaan cosmetik teis.

 

* Kami gaduh pasangan penalasan téknis sareng tim pangembangan, bengkel produksi GMPC gedé, sélikmas ageung, modern Modé Modeu modern Canik, sareng dipertharapkeun ranté Béja Baku.

Parameter produk
Tempat asal

Guangdong, Cina

Conto

Aya

Mérek

Maéh


Tanggal kadaluarsa

3 taun

Palayanan


OEM, ODM, jasa labél swasta


Sertifikasi

MSDD, GMPC, ISO

Pamayaran

PayPal, Uni Kulon, T / T

Kipun

DHL / FEDEX / TNG / UPS / atanapi ku laut

Babffee komitmen nyiptakeun seger, bersih, sacara gayana, sareng gampang nerapkeun sareng dianggo sadaya jalma, bahkan pamula. Janten karesep sadaya seniman pamilih sareng awéwé modern. Produk parffee bakal katingali dina acara langkung modern sareng kalayan konsép "kustomisasi warna". Ogé, Banda bakal ngadamel warna ekssif "contona" pikeun nasabah. 

Rincian kosmétik Banffee

        

Otomatis Kolot Rolok Mesin

        

Langkung saé sareng otomatis hipenik

        

gaduh skala ageung r&D Kantor Kunus sareng Tim Mesin kuat

        

gaduh skala ageung r&D Kantor Kunus sareng Tim Mesin kuat

        

Kuji mikroorganisme, kami anu ngalaksanakeun sékutan réundina anu ketat sareng ketat dina produk.

        

Skala ageung GMPC GMPC GRADI KURSTORT DAPATSHOP sareng alat produksi otomatis

Kauntungan pabrik

Panon. Kami utamana impor bahan ti perusahaan internasional, contona, jaket anu luhur nyaéta ti Carchatic Amérika Suncutical mangrupikeun ti Koréa Korea. Batur sapertos Seppic, Serduex, Merck, ToA Kassii, sareng saurna

2. Nyayogikeun jasa OEM / ODM, ngadukung jasa hiji-eureun tina desain pikeun réngsé produk

3. Kami utamana impor bahan ti perusahaan internasional, contona, jaket anu luhur nyaéta ti Carchatic Amérika Suncutical mangrupikeun ti Koréa Korea. Batur sapertos Seppic, Sérdex, Merck, ToA Kassii, sareng saterdi.Wa mangrupikeun tim profésional

4. Kami ngagaduhan sababaraha sertifikasi sapertos SGS, FDA, NSF, ISO9001, sareng saterasna



Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Kumaha urang ngalakukeun éta pendak sareng ngartikeun gogal
Hal anu kahiji anu urang pigawé nyaéta pasamalan sareng Klién urang sareng ngobrolkeun tujuanna dina proyék ka hareup.
Salila rapat ieu, rumasa bébas komunikasi ideu sareng naroskeun seueur patarosan.
Disarankeun
Aranjeunna sadayana diproduksi di standar internasional anu langkung ketat. Produk kami nampi nikmat tina dua pasar domestik sareng asing.
Aranjeunna ayeuna diekspor lega ka 500 nagara.
chat_online
Milih basa anu sanés
English English 繁體中文 繁體中文 简体中文 简体中文 русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese