DIAJAR DEUI
  • <p><img alt="" src="https://img001.video2b.com/805/file_01646893461950.png" style="width: 310px; height: 94px;" /></p>

<p>STOP terasrasakeun kageulisan anjeun </p>
DIAJAR DEUI

Produk utama

Banffee Makeup mangrupakeun profésionalsangkan nepi pabrik sarta produsén produk kosmetik di Cina pikeun sagala jinis panon kosmétik, kosmétik beungeut jeung kosmétik lip. produk utama urang kaasup lipstik, palettes eyeshadow, eyeliners, yayasan, bubuk dipencet, highlighter& bronzer, jsb 

Banffee Makeup teh pabrik borongan kosmétik nu gaduh kosmétik brand urang sorangan pikeun borongan sarta ogé nyadiakeun OEM / ODM jasa.

  • <p>16 taun pangalaman</p>

    16 taun pangalaman

    Produk teu ukur favored ku pamakéna domestik, tapi ogé diékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Afrika, EA ...

  • <p>loba certifications</p>

    loba certifications

    Kami geus meunang reputasi alus keur parabot canggih urang, profésional tim jualan.

  • <p>jasa Hiji-eureun </p>

    jasa Hiji-eureun 

    Banffee bisa nyadiakeun Rumus ngaropéa, bungkusan ngaropéa, desain bébas, layanan sarta ogé servic sanggeus-jualan ongkos ...

  • <p>Cruelty bébas& vegan</p>

    Cruelty bébas& vegan

    runtuyan roduct kaasup eyeshadow, lipstik, lipgloss, balm lip, halis, sipat, mascara, yayasan, highlighter, c ...

Chat
Now
Milih basa anu sanés
English English 繁體中文 繁體中文 简体中文 简体中文 русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese