Nyheter
VR

Leppestift vs. Lip Gloss: Hvilken er bedre?

desember 06, 2022

Hva er leppestift?

Leppestift er en klassiker. Du har definitivt minner fra å se en eldre venn eller slektning bruke det da du var veldig ung. Leppestift gir farge til leppene dine og kan gi leppebehagende behandlinger som langvarig slitestyrke og fuktighet.

Hva er lipgloss?

Et Lipgloss-sett ble laget som en måte å holde leppene mer avslappede og se mer hydrerte ut. Problemet med tidlige versjoner av leppestift er at de var så sterkt pigmentert at de manglet nok olje til å forhindre at leppene tørker ut. Et Lipgloss-sett gir et lettere pigment enn leppestift, men en stor mengde glans.

Leppestift vs. Lipgloss

For å forstå leppestift vs lipgloss, må du vite om detaljene i de 2 leppeproduktene, som er som følger:

Bli ferdig

Hvordan et leppeelement vil reflektere lys og føles på leppene dine, avhenger av finishen. En av forskjellene mellom leppestift og lipgloss sett er at alle lipglosser har en glans på leppene dine og reflekterer mye lys, mens bare visse typer leppestifter vil gi deg den finishen. De andre, hovedsakelig de matte leppestiftene, skaper en helt glansfri effekt og speiler ikke lyset.

Blikket

En annen forskjell mellom lipgloss sett og leppestift ligger i utseendet de 2 leppeproduktene etterlater på leppene dine og deg. Leppestifter er i stand til å lage for deg nesten hvilken som helst look du ønsker. På den annen side handler et lipgloss-sett om glansen og kan bare legge til en tykkere tekstur og skimmer til leppene dine.

Pigmentering

Pigmentering er ikke annet enn den intense fargen på leppeprodukter. Å forstå så mange detaljer er ikke bare viktig for å forstå leppestift vs lipgloss bedre, men også i stand til å finne den beste nyansen for deg selv. Som matchet med leppestifter har de fleste lipglosser mindre pigmentering. De er enten rene eller har bare en fargetone på leppene dine.

applikasjon

Påføringsmetoden er også en viktig detalj du trenger å vite for å forstå lipgloss sett vs leppestift. Noen leppeprodukter, som lavpigmenterte leppestifter og lipglosser, kan påføres selv uten speil. Mens for andre er et speil og stødige hender avgjørende, for eksempel at leppestiften har topppigmentering.

Kraften til å holde seg på

Kraften til leppeelementene å holde seg på er mindre enn andre kosmetiske elementer. De har en tendens til å bli trøtte sakte og deretter forsvinne, hovedsakelig når du spiser og drikker. Men forskjellen mellom lipgloss og leppestift er at sistnevnte har en tendens til å visne bort raskere enn leppestifter. Noen leppestifter er til og med designet for å holde seg lenger.

Enkel applikasjon

Både lipgloss sett og leppestift gjøres betydelig enklere ved å bruke en leppeblyant for å definere leppene dine og veilede metoden din. Lipliner gir også en feilsikker for å hjelpe å holde fargen på plass og stoppe blødninger eller fjæring. Selv om det å spore leppene dine og inkludere klar glans er en veldig trend fra 2000-tallet, kan du definitivt bruke en lipliner og en koordinerende fargeglans for å få et naturlig utseende.

Pris

Selv om det er noen super rimelige leppestifter der ute, er de beste ofte litt dyrere. Uansett, leppepomade er vanligvis rimelige og kan hentes på apoteket for noen få dollar, uten å gå på akkord med standarden.

Få Lippy!

Lipglosser og leppestift er begge verktøy du vil ha i skjønnhetsvesken. Lipgloss er det beste verktøyet for naturlig utseende og påføres enkelt og raskt. Leppestift kan gi et glamorøst utseende og erstatte fargen på leppene dine for å gi deg overlegen stil og pigmentering.


Grunnleggende informasjon
  • År Etablert
    --
  • Bedriftstype
    --
  • Land / region
    --
  • Hovedindustrien
    --
  • hovedprodukter
    --
  • Bedrift juridisk person
    --
  • Totalt antall ansatte
    --
  • Årlig produksjonsverdi
    --
  • Eksportmarkedet
    --
  • Samarbeidet kunder
    --
Chat
Now

Send din henvendelse

Velg et annet språk
English
繁體中文
简体中文
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Gjeldende språk:norsk