Инфо центар
VR

Новиот производ на Banffee „Air Cushion Foundation“ е на пазарот, целосно влегувајќи на европскиот и американскиот пазар за убавина!

март 09, 2022

——Следејќи ги основните производи за нега на кожата, Banffee лансираше производи за шминка со база со повеќе дејства за да ја прошири постоечката линија на производи

——Со цел да се задоволи брзо растечката побарувачка за воздушни перничиња на европскиот и американскиот пазар на основни производи за шминка

——За љубовта да се сподели личното искуство за нега на кожата, дизајнот на изгледот на производот е зајакнат

 

Неодамна, Banffee Cosmetics лансираше нова основна серија на шминка за европскиот и американскиот пазар.



KILLFE, бренд за нега на кожа со високи перформанси на New World International, лансираше нова нелеплива, лесна и усогласена подлога за воздушни перничиња овој месец.

 

Овој производ е развиен за европскиот и американскиот пазар каде потрошувачката се опоравува. Врз основа на тоа што основните производи за нега на кожа добија добри реакции во Европа и САД, ова ново претставување ќе го зголеми пазарниот удел на производите за шминка од базата Banffee на европскиот и американскиот пазар.


Според „Анализата на европскиот и американскиот пазар на козметика во боја“ неодамна објавена од KOTRA, големината на пазарот на европските и американските козметички производи во боја продолжува да се зголемува со зголемувањето на личниот доход и проширувањето на SNS. Во 2019 година достигна стапка на раст од 38%, надминувајќи ја стапката на раст од 31,8% на европскиот и американскиот пазар на основни производи за нега.


Поради забрзаното темпо на живот на европските и американските потрошувачи, нагло се зголеми и побарувачката за воздушни перничиња кои можат брзо и лесно да се нанесат. Според извештајот, по течната основа, производите за воздушни перничиња го заземаат второто место во продажбата на основни производи за шминка во Европа и САД, а неговата популарност е очигледна.



Затоа, со цел да ги задоволи потребите на европските и американските потрошувачи кои претпочитаат беспрекорна вода и шминка за кожа, Banffee специјално разви подлога за перничиња. Овој производ е развиен за тонот на кожата на жените од Северна Америка, со фина текстура и лесна покривка. Покрај тоа, функциите на производот исто така одговараат на преференциите на европските и американските потрошувачи.

 

Дизајнот на производот користи црна боја за да ја прикаже својата мода и чувство за врвна класа, и додава нагласувања со бело лого. Дополнително, пуфката на воздушното перниче не само што е убава, туку и подобро одговара на вдлабнати делови како што се носот и аголот на очите, што е погодно за основна шминка и шминка.

 

Релевантно лице од брендот New World International Banffee рече: „Во оваа фаза во Европа и САД, Banffee стекна одредена репутација преку производи како што се мат лагер за усни и палета на сенки за очи со висок пигмент. Во иднина, ќе продолжи да лансира добри производи за да им служи на огромниот број потрошувачи..., „Не само тоа, Banffee исто така ќе посвети поголемо внимание на истражувањето за квалитетот, ефикасноста и дизајнот и очекува да добие поголема наклонетост кај потрошувачите кои бараат индивидуалност и висока цена изведба.


Основни информации
  • Основана година
    --
  • Тип на бизнис
    --
  • Земја / регион
    --
  • Главна индустрија
    --
  • Главни производи
    --
  • Претпријатие правно лице
    --
  • Вкупно вработени
    --
  • Годишна излезна вредност
    --
  • Извозен пазар
    --
  • Соработени клиенти
    --
Chat
Now

Испратете го вашето барање

Изберете друг јазик
English
繁體中文
简体中文
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Тековен јазик:Македонски