Инфо центар
VR

9 главни предности на кармин со боички

август 09, 2022

Боичките за усни се токму истото како што звучат како што би биле.Кармин со боички изгледа како џиновски боички, но е кармин кој доаѓа во таа форма. Боење на усните со боичка за усни е единствениот чекор во користењето. Боичките за усни обезбедуваат широк спектар на предности, кои сигурно ќе го придобијат вашето восхитување. Бидејќи боиците за усни обезбедуваат неколку корисни придобивки, мора да направите место за нив во вашата суета.


Придобивките од употребата на боички за усни

Зошто ви е потребен кармин со боички или, уште подобро, како го користите? Тие се како BB крем за вашите усни, комбинирајќи облоги за усни, балсами за усни и сјај во едно. Овие убавици ја променија играта во индустријата за убавина и заработија посебно место во нашите чанти за шминка со денови кога не ни се допаѓа да го нанесуваме карминот внимателно.!

lip crayon benefits 

1. Различни текстури и формулации

Боичките за усни се достапни во различни текстури и формулации, вклучително и некои кои се удвојуваат како руменило. Можете да го користите истиот креон за усни за да си дадете малку измивање на бојата на јаготките и да си дадете прекрасен мипак. Највозбудливиот дел? Го рационализиравте режимот на шминкање, што резултираше со многу симпатичен монохроматски изглед.

 

2. Нема повеќе сувост

Неколку други претрупан хранливи емолиенти, покрај витаминот Е, шеа путерот, путерот од какао и другите претрупан емолиенти, често се користат за формулирање на боички за усни. Додека работите на усовршување на сипата и го поминувате денот, заситете ги усните со влага.

 

3. Долготрајно

Бидејќи соодветните формулации прават боичките за усни да траат долго, тие се популарни кај жените.Кармини со боички кои оставаат дамка на усните дури и откако ќе се отстранат се во изобилство, така што нема да морате да се грижите за избледување на бојата.

 

4. Квалитети за заштеда на време

За времето што е потребно за да ја изостри вашата усна лагер, внимателно нанесете ја, а потоа покријте ја со кармин; можете да употребите боја на вашите усни со боичка за усни. Време е да се восхитувате со помалку труд!

 

5. Сè-во-едно лагер за усни и кармин

Боичките за усни се попогодна алтернатива на лагер за усни и кармин за нанесување кармин на усните. Обложете ги усните со врвот на боичката за усни, а потоа пополнете ги со бојата по ваш избор. Ова е одличен производ за зафатени мајки на кои им треба брзо нанесување на шминка од пет минути. Како бонус, ако купите само еден производ ќе заштедите пари и простор во вашата чанта за шминка. Бидејќи боиците за усни се и облоги за усни, тие обезбедуваат ниво на точност и леснотија со кое кармините не можат да се совпаднат.

 Benefits of crayon lipstick

6. Ги храни усните

Многу компоненти во денешната козметика имаат корист за вашето здравје, вклучувајќи ги и боиците за усни. Овие балсами за усни може да ви помогнат да ги одржувате вашите усни негувани и мазни дури и во текот на суровите зимски месеци, благодарение на состојките како кокосово масло. Можни се и придобивки против стареење.

 

7. Одлична добивка во боја

Боичките за усни нудат одлична добивка во боја, како што ќе потврди секој што користел. Нема да морате често да ја нанесувате бојата на усните бидејќи тие оставаат допир на боја на усните. Дополнително, вашите усни нема да ја изгубат својата густина поради избледување на бојата на дамките.

 

8. Можност за мешање

Кармините Crayon не се сушат брзо како боите за усни и се попигментирани од кармините, обезбедувајќи ви идеална конзистентност за сите мешавини што треба да ги направите за да го завршите тој убиствен изглед на усните.

 

9. Лесно се нанесува

Боичките за усни не само што полесно се нанесуваат, туку и се лизгаат преку вашите усни. Не можете а да не се заљубите во нив бидејќи се толку мазни и прецизни. За разлика од која било друга боја за усни, креонот се лизга како ниеден друг производ.


Banffee Makeup е специјализиран за сите видови кармини, вклучително и кармини со боички за многу години, добредојдовте да не контактирате за детали за производите.

 


Основни информации
  • Основана година
    --
  • Тип на бизнис
    --
  • Земја / регион
    --
  • Главна индустрија
    --
  • Главни производи
    --
  • Претпријатие правно лице
    --
  • Вкупно вработени
    --
  • Годишна излезна вредност
    --
  • Извозен пазар
    --
  • Соработени клиенти
    --
Chat
Now

Испратете го вашето барање

Изберете друг јазик
English
繁體中文
简体中文
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Тековен јазик:Македонски