Pusat Informasi
VR

Carane Aplikasi dandanan Mripat Cocok

Mei 25, 2022

Ing urip saben dina, ana rong fenomena ekstrem sing biasane bisa dideleng menyang dandanan eyeshadow. Siji jinis wong bakal numpuk akeh warna ing kelopak mata nalika nggunakake eyeshadow. Nanging, jinis wong liya ora nglukis eyeshadow apa wae, amarga mikir yen nggawe dandanan angel banget.

 

Sejatine, dandanan saben dina biasane abot ing struktur lan werna sing entheng. Dadi, kita kudu nggawe gaya eyeshadow sing beda-beda miturut wangun mripat sampeyan. Ayo kula mulang sampeyan carane nglukis eyeshadow sing cocog, nggawe mripat katon luwih cerah. 




Kanggo dandanan mata saben dina, kita biasane butuh 4 jinis eyeshadow: warna dasar, warna transisi, bayangan sing luwih peteng lan warna sing gemerlap, sing uga cocog kanggo pemula dandanan supaya cepet ngetrapake eyeshadow. 

WARNA DASAR umume werna cahya padha karo werna kulit, sing digunakake kanggo area sing gedhe; 

WARNA TRANSISI rada peteng tinimbang warna dasar lan minangka warna utama eyeshadow; 

WEDENG PEDET bisa nggawe kabeh dandanan katon luwih berlapis saka cahya nganti peteng.


WARNA SHIMMERING umume werna karo shimmer nggoleki mutiara, kang digunakake kanggo padhang lokal.





Milih palet eyeshadow bakal luwih apik yen sampeyan minangka pacangan make-up sing pengin ngetrapake dandanan saben dina lan dandanan pesta. Banffee nyedhiyakake palet eyeshadow kanthi warna tunggal, 4 warna, 9 warna, 12 warna lan 16 warna. Sampeyan bisa ngatur palet eyeshadow dhewe ing Banffee lan kita bakal menehi layanan sing paling apik kanggo sampeyan.

  

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
繁體中文
简体中文
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa