VR

3 warna:KILLFEbubuk kompak wis 3 werna saka cethek kanggo werna jero. Werna putih, mudo, peteng cocog kanggo kabeh jinis kulit. apikbedak kompak awet for sale, welcome kanggo hubungi kita.

bubuk:Iku's jinis matte alus lan alus ditekan bubuk kompak. Wis kinerja apik ing kontrol lenga lan anti banyu. Pigmen sing dhuwur banget, bakal nutupi cacat pasuryan minangka pimples, pori-pori, catu tipis, lan liya-liyane. Fungsine padha karo pondasi lan bubuk setting. Gampang nggawe pasuryan tanpa cacat.

Paket:Wêdakakêna kasebut ana ing palet ireng. Ing njaba ana kothak kertas ireng kanthi film plastik sing disegel panas.

Bobot: bobot net 10g, bobot reged 70g.

Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
繁體中文
简体中文
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa