VR

ʻAla ʻulaʻula lipstick au no ka hoʻoilo

ʻApelila 14, 2022

He maikaʻi nā lehelehe ʻālohilohi, ʻoi aku ka nui i nā manawa kūikawā. ʻO nā lipstick ʻālohilohi a ʻālohilohi e hoʻohiki e hāʻawi i ka mālamalama, kala, a me ka hydration i ko mākou waha. Ma waena o nā hoʻokuʻu hou e like me ka lipstick a Chiara Ferragni a me nā evergreens maikaʻi loa, ākea ka koho: e hele pū me aʻu ma ʻaneʻi ma ka pou e ʻike ai i nā lipstick glitter kiʻekiʻe no ka hoʻoilo 2021/2022.

 

Ma waena o nā hiʻohiʻona o kēia hoʻoilo 2021 2022, ʻo nā lipstick ʻālohilohi paha ka mea maopopo loa a ʻālohilohi! ʻAʻohe mea ʻē aʻe ma mua o ka hoʻohana ʻana i kahi lipstick ʻālohilohi maikaʻi, a i kēia makahiki ua hao ʻia mākou no ka koho! ʻO nā lipsticks Glitter kahi huahana kūpono no kēlā me kēia ahiahi koʻikoʻi, kahi pāʻina, a i ʻole kahi hanana kūikawā kahi e makemake ai mākou e ʻokoʻa. ʻAe ʻia nā ʻano hana o kēia lā i nā lipstick ʻālohilohi lōʻihi, inā i hele mai lākou i loko o ka ʻoniʻoni a i ʻole ka wai, no laila ʻaʻole pono mākou e hopohopo. Ua nui nā kamaʻilio e pili ana i nā lipstick ʻālohilohi i kēia mau lā no ka mea ʻo ka hōʻiliʻili make-up hou o Chiara Ferragni he nani.lipstick ʻōlinolino ʻulaʻula, akā, ua hoʻopuka ʻo Kiko i kā lākou mau lipstick ponoʻī me ka glitter, a me nā mea hoʻonaninani ʻē aʻe he nui.

 

Pehea e ʻaʻahu ai i ka LIPSTICK GLITTER, HALE A ME KA MAKA E HUI ME KA LIPSTICK.

Lohe pinepine au i nā kānalua e pili ana i nā lipstick ʻālohilohi a, ʻo ia hoʻi, pehea e ʻaʻahu ai iā lākou ma ka hoʻohālikelike ʻana iā lākou me ke koena o ka make-up i ʻole e pilikia i kahi hopena hoʻonui. ʻO ka mea nui ka manaʻo maikaʻi i kou ʻili ponoʻī, no laila ʻoiai i kēia hihia, ʻaʻohe kānāwai i hoʻonohonoho ʻia. Inā pono wau e ʻōlelo i ka maka a me ka maka e hoʻohālikelike i nā lipsticks glitter 2021 2022, manaʻo wau ʻaʻole e "overdo" me nā kala like ʻole a me nā hoʻopau. No ka mea aia ka nānā ʻana i nā lehelehe piha a ʻālohilohi, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hele ʻana me kahi kumu matte, i hoʻopili ʻia paha me ka kukui ma nā wahi kūpono.

 

E ʻike kākou i nā lipstick ʻālohilohi 2021/2022 maikaʻi loa e kūʻai aku i mea ʻoi loa i kēia hoʻoilo!

 

Ka mea i kamaʻilio nui ʻia e pili ana i nā LIPSTICK GLITTER 2021 2022: MAI CHIARA FERRAGNI A KIKO.

 

ʻO kahi hiʻohiʻona maoli o ka hoʻoilo 2021 2022, nā lipstick ʻālohilohi a ʻālohilohi e hoʻohiki iā mākou i nā lā ʻoliʻoli a me nā ahiahi nani.

 

KA LIPSTICK GLITTER NA CHIARA FERRAGNI:

ʻO ka lipstick All That Glitter na Chiara Ferragni ka mea i makemake nui ʻia ma waena o nā lipstick glitter 2021/2022 he ʻulaʻula hohonu hohonu, piha loa ka waihoʻoluʻu a piha i ka hala mua.

 

KIKO COSMETICS:

ʻO kahi lipstick hoʻohiwahiwa punahele i loaʻa i loko o 4 mau aniani ʻokoʻa ʻo ka lipstick ʻālohilohi Kiko i hoʻokumu ʻia e ka brand. Ma waho aʻe o ka glitter loaʻa nā momi e ʻoi aku ka mālamalama. ʻO ka hopena hope loa he metala a piha.

 

NYX PROFESSIONAL MAKEUP GLITTER GOALS LIPSTICK:

ʻO NYX glitter lipstick ʻo ia paha kekahi o nā lipsticks i kamaʻilio nui ʻia, a hiki i kēia makahiki ʻaʻole e pau ka ʻimi e pili ana i kēia huahana. Ke kamaʻilio nei mākou e pili ana i kahi lipstick wai hyperpigmented a lōʻihi me ke kumu kūʻai haʻahaʻa loa.

 

TOM FORD LIPSPARK LIPSTICK:

ʻOiaʻiʻo, he ʻokoʻa kumu kūʻai ʻē aʻe kēia lipstick glitter na Tom Ford, kūpono inā makemake mākou e mālama iā mākou iho i kahi pampering ʻē aʻe a ke ʻimi nei i kahi huahana ʻoi aku ka maikaʻi. Holo ʻo ia ma nā lehelehe i ka uila a hoʻohiki i ke kala ikaika a lōʻihi.

 

DIOR ROUGE LIPSTICK LIMITED EDITION STAR EDITION:

Eia hou, ke kamaʻilio nei mākou e pili ana i kahi huahana hōʻailona e hōʻoluʻolu iā mākou i kēlā me kēia manawa a me kēlā me kēia lā. Hoʻokomo ʻia ka lipstick ʻo Rouge Dior me ka ʻālohilohi a me ka ʻālohilohi no ka puke liʻiliʻi i pili i ka honua o ka hale kiʻiʻoniʻoni, Star Edition. ʻO ka hoʻohui? Hiki iā ʻoe ke hoʻopilikino i ka ʻeke me kahi huaʻōlelo āu e koho ai, me ka uku ʻole.

 

DEAR DAHLIA, ALLURE SHINE LUSTROUS LIP PLUMMER GLITTER LIPSTICK:

loaʻa i nā aka 3. ʻO kahi lipstick ʻālohilohi me ka hopena volumizing! ʻO ka lipstick momona a Dahlia e hoʻohiki i ka pale o ka shimmering, hydrating kala ʻoiai e pale ana i nā lehelehe me ka extract dahlia.

 

NAJ OLEARI; VIP GLITTER LIPSTICK KIT POCHETTE AND GLITTER LIPSTICK:

Hāʻawi ka lipstick ʻālohilohi o Naj Oleari i kahi hopena daimana nani loa. ʻO ka waihoʻoluʻu he ʻulaʻula piha a me ka ʻulaʻula, i loko o loko i hoʻokomo ʻia i ka ʻulaʻula a me nā momi ʻulaʻula a me ka ʻālohilohi, kūpono no kahi kumumanaʻo aloha.

 

CIATE LONDON GLITTER FLIP LIPSTICK I KA PILIKIA WAIWAI:

Ma waena o nā lipsticks wai ʻālohilohi, he ʻōlelo kūpono kēia na Ciaté London. He kūpono ka waihoʻoluʻu no ka wā hoʻoilo, a ʻo ke ʻano he silika a māmā, ʻaʻole paʻa a hana i nā lehelehe lehulehu me hoʻokahi swipe wale nō.

 

L'OREAL PARIS, LIPSTICK RICHE LIPSTICK I KA WALA KRISTAL CHERRY:

He mea kūʻai maikaʻi loa mai ka hōʻiliʻili ʻana o L'Oréal's Color Riche, ʻo ka lipstick creamy i ka kala Cherry Crystal e hoʻōho koke i ka nani. Hāʻawi ia i ka uhi nui a piha ke kala mai ka swipe mua, a hāʻawi i nā lehelehe palupalu e hoʻomaikaʻi i nā mea emollient i loko o kēia lipstick hoʻokahi.

 

LOTTIE LONDON, ULU ULU I ​​KA WAIWAI KILLIN IT:

Inā ʻoe e ʻimi nei i kahi mea nani no kāu hanana kūikawā i ke kau hoʻoilo a laila e nānā i kēia lipstick ʻālohilohi wai mai Lottie London. Hoʻohana ʻia ia e like me ka lehelehe lehelehe maʻamau, akā ke pani ʻoe i kou mau lehelehe aia kahi pahū maoli o ka ʻālohilohi me kahi hopena kupaianaha i hōʻoia ʻia e puhi i kou manaʻo.

 

Inā makemake ʻoe i ka ʻālohilohi me ka uhi maʻalahi a laila e hele i nā aniani ʻālohilohi e hoʻomālamalama i nā lehelehe. Inā ʻaʻole ʻoe e hoʻopiha piha i ka lipstick glitter, e makaʻu, no ka mea i kēia makahiki hiki iā ʻoe ke hele mau no ka ʻālohilohi a i ʻole ka lehelehe lehelehe a i ʻole ka lipstick māmā me ka ʻālohilohi. ʻO kekahi o nā mea maikaʻi loa:

 

INC.redible, GLITTERGASM LIPGLOSS:

Hoʻolinolino i loko o nā lehelehe a me nā balms. No laila, inā ʻoe e ʻimi nei i ka hoʻololi ʻana ma waena o kahi balm sheer a me kahi lipstick piha, ʻoliʻoli, ʻo ka ʻālohilohi paha ka hopena no ʻoe. Hana ʻia kēia mai INC.redible e like me ka topcoat no kāu lipsticks punahele, e hoʻoluliluli i nā lehelehe me ka huaora E.

 

FENTY BEAUTY GLOSSY POSSE FANTASY 4SUM:

Ma ke ʻano he makana, ʻo ka pahu pahu ʻo Fenty Beauty he 4 Gloss Bombs me kahi paʻi holographic a me ka nui o nā ʻālohilohi. ʻoluʻolu ma nā lehelehe a ʻaʻole pili, ʻo nā lehelehe lehelehe o ka brand kekahi o nā mea kaulana loa ma laila!


Ma hope o nā makahiki o ka hoʻomohala paʻa a me ka wikiwiki, ua ulu ʻo Banffee Makeup i hoʻokahi o nā ʻoihana huahana makeup kaulana loa ma Kina. I kēia manawa, ua hoʻomohala mākou i kahi hui hoʻohui hoʻolālā, R&D, hana pū, a hoʻokumu i kahi kaulahao ʻoihana akamai. Hiki iā mākou ke hāʻawi i ka lawelawe ʻoihana OEM / ODM no kā mākou mea kūʻai aku, a me nā mea hoʻonaninani maʻamau e like me kāu mau koi. Welina mai e kelepona mai iā mākou no nā kikoʻī.


 

 

 


ʻIkeʻike
  • Ua hoʻokumuʻia
    --
  • ʻAno pāʻoihana
    --
  • Kahua / Wae
    --
  • ʻOihanaʻoihana nui
    --
  • Nā huahana nui
    --
  • ʻO ke kanaka pilikino
    --
  • Nā limahana limahana
    --
  • ʻO ka waiwai kālā makahiki
    --
  • Mākeke kūʻai
    --
  • Nā mea kūʻai aku
    --
Chat
Now

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
繁體中文
简体中文
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi